Selskaber

Skal du holde fødselsdag, konfirmation, barnedåb, firmafest, julefrokost eller andet er vi klar til at hjælpe dig med at gøre din aften helt speciel.

Ring til os på 2711 2627 eller skriv til os og aftal et møde, hvor vi kan fortælle, hvad vi kan gøre, og hvor du kan fortælle os om dine ønsker. Så sammensætter vi sammen, din perfekte aften. Vi kan tage selskaber på op til Max. 60 personer. Om du ønsker buffet, 3-retters menu eller mere, med eller uden drikkevarer ad libitum osv. så finder vi en pris, der passer til dit/jeres budget.

Vi har erhvervet os en aftale med bandet Atlas/Vela, der gerne spiller til festen, hvis i ønsker underholdning. Atlas/Vela er et band bestående af 4-6 bandmedlemmer, de spiller alt man kan synge med på og kan sætte gang i enhver fest. Vi kan på det varmeste anbefale dette band. Klik på link for mere info om bandet  https://www.facebook.com/Velaofficielt/

Har du andre spørgsmål, forslag, ris/ros er du altid velkommen til at skrive til os ved at benytte kontaktformularen herunder.